Welkom op OBS Oosterschool

Welkom op de site van obs Oosterschool te Bellingwolde. De Oosterschool is een openbare school voor primair onderwijs. Op deze website vindt u veel informatie over het onderwijs, de zorg, de rol van de ouders, de schoolorganisatie, en nog veel meer. Wilt u eens komen kijken op De Oosterschool? U bent welkom! Belt of mailt u dan met de schoolcoördinator voor een afspraak.

Lees meer

 

 

“LEZEN IS DE BASIS”

Wij werken in een resultaatgerichte, creatieve en flexibele school met oog voor rust, orde en verantwoordelijkheid van leerlingen, ouders en leerkrachten. De leerstof wordt gestructureerd aangeboden en de leerkrachten houden rekening met de ontwikkelingsmogelijkheden van iedere leerling. Daarnaast is er veel aandacht voor het persoonlijk functioneren van de leerlingen. De Oosterschool biedt effectief onderwijs, is een actieve school en zorgt voor een rustige werkomgeving en het team werkt hier voortdurend aan.

Het laatste nieuws

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

 OBS Oosterschool

Directeur: Mischa Stolk

 

Hoofdweg 233

9695 AH Bellingwolde

0597-531619

obsoosterschool@sooog.nl