Groep 3 en 4

Wij zijn de groepen 3 en 4. We zijn met 19 kinderen in de klas, 14 in groep 3 en 5 in groep 4. We hebben twee leerkrachten; juf Linda en juf Annemiek.

Op maandag beginnen we met het ‘weekendpraatje’. De andere ochtenden beginnen we met stillezen of duolezen, juf gaat dan met een aantal kinderen extra lezen (Ralfi lezen).

Naast lezen hebben we rekenen, taal, schrijven, begrijpend  lezen, Engels, verkeer, natuur en techniek, handvaardigheid, tekenen.

We gaan twee keer per week met de bus naar ‘de Meet’ waar meester Tim op ons wacht om met ons te gaan gymnastieken.

Verder doen we natuurlijk ook nog andere dingen op school; sinterklaasviering, kerstdiner, voorleesontbijt, paaslunch, schoolreis, etc.

Groep 3 test

Gepubliceerd door: OBS Oosterschool