Groep 7 en 8

Wij zijn de groepen 7 en 8. In onze groep zitten 22 kinderen, 15 in groep 7 en 7 in groep 8. We hebben twee leerkrachten; meester Aad en juf Annemiek. Meester Aad is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Juf Annemiek is aanwezig op woensdag

Wat we heel belangrijk vinden in de klas is dat we een fijne sfeer hebben zodat we het prettig vinden om naar school te gaan. Natuurlijk moet er veel gedaan worden om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het voortgezet onderwijs, maar het is net zo belangrijk om met plezier in de klas te zitten en daar werken we ook hard aan.

Verder zijn er ook veel activiteiten buiten de klas. Van wandelen voor water of kinderpostezegels tot 'strunen' in het Midwolderbos, bezoek aan de molen 'De Zonnebloem' of naar de Burcht in Wedde. Ook doen we een eindmusical en gaan we op schoolreis naar Gasselte. Wil je meer weten, vraag ons gerust, we vertellen het je graag.

Groep 7 test

Gepubliceerd door: OBS Oosterschool